2013.08.23. 10:29
Satay-chili mártogatós
Hozzávalók (1 literes készülékhez)
300 g sózott földimogyoró
250 ml kókusztej
250 ml húslé
200 g tejszínes sajt
Cayenne-i bors vagy
1 ek. thai curry paszta
Elkészítés:
Pürésítsünk minden hozzávalót egy mixerben vagy konyhai robotgépben. Szűrjük le és öntsük a szifonba. Csavarjunk be 2 habpatront, és minden alkalommal jól rázzuk fel a készüléket. Legalább 30 percig hűtsük. Szervírozási tanács: Mártogatósként szolgáljuk fel csirke-satay darabokhoz, nachoshoz vagy sós kekszhez.
Szólj hozzá!
Címkék: mártogatós Satay-chili
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.