Satay-chili mártogatós

Hozzávalók (1 literes készülékhez)

300 g sózott földimogyoró

250 ml kókusztej

250 ml húslé

200 g tejszínes sajt

Cayenne-i bors vagy

1 ek. thai curry paszta

Elkészítés:

Pürésítsünk minden hozzávalót egy mixerben vagy konyhai robotgépben. Szűrjük le és öntsük a szifonba. Csavarjunk be 2 habpatront, és minden alkalommal jól rázzuk fel a készüléket. Legalább 30 percig hűtsük. Szervírozási tanács: Mártogatósként szolgáljuk fel csirke-satay darabokhoz, nachoshoz vagy sós kekszhez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szifonblog.blog.hu/api/trackback/id/tr185472343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása