2013.08.22. 09:54
Wasabi krém
Hozzávalók (1 literes készülékhez)
450 ml halleves
350 ml tejszín
150 ml Creme fraîche
egy kis burgonyakeményítő
Wasabi por
friss koriander
Elkészítés:
Forraljuk fel a hallevest, a creme fraîche-t és a wasabi port. Keverjük bele a burgonyakeményítőbe és adjuk hozzá a koriandert. Keverjük össze egy mixerben és adjuk hozzá a tejszínt. Szűrjük le és öntsük az 1 L-es készülékünkbe. Csavarjunk be 2 habpatront, és minden alkalommal jól rázzuk fel.
Tipp: Nagyon jól illik grillezett vagy sült tintahalhoz, egyszerűen szervírozzuk lime gerezdekkel és a wasabikrém.
Figyelem! Csak olyan szifont használjunk ami alkalmas meleg eljárásokhoz! (Pl. iSi Gourmet Whip vagy Kayser GASTROnomie)
Szólj hozzá!
Címkék: krém wasabi
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.