szifonblog 2013.08.22. 09:54

Wasabi krém

Wasabi krém

Hozzávalók (1 literes készülékhez)

450 ml halleves

350 ml tejszín

150 ml Creme fraîche

egy kis burgonyakeményítő

Wasabi por

friss koriander

Elkészítés:

Forraljuk fel a hallevest, a creme fraîche-t és a wasabi port. Keverjük bele a burgonyakeményítőbe és adjuk hozzá a koriandert. Keverjük össze egy mixerben és adjuk hozzá a tejszínt. Szűrjük le és öntsük az 1 L-es készülékünkbe. Csavarjunk be 2 habpatront, és minden alkalommal jól rázzuk fel.

Tipp: Nagyon jól illik grillezett vagy sült tintahalhoz, egyszerűen szervírozzuk lime gerezdekkel és a wasabikrém.

Figyelem! Csak olyan szifont használjunk ami alkalmas meleg eljárásokhoz! (Pl. iSi Gourmet Whip vagy Kayser GASTROnomie)

A bejegyzés trackback címe:

https://szifonblog.blog.hu/api/trackback/id/tr215470655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása