2013.08.23. 10:57
Joghurt variációk
Hozzávalók (1 literes készülékhez)
400 ml sűrű tejszín
500 ml joghurt
10 ml gyümölcspüré
(pl. eper, málna vagy kevert bogyósgyümölcs-püré).
cukor ízlés szerint
citromlé ízlés szerint
Elkészítés:
Minden hozzávalót öntsünk az 1 L-es szifonba. Ha a püré gyümölcsdarabokat tartalmaz, használjunk szűrőt! Csavarjunk be 2 habpatront, és minden alkalommal jól rázzuk fel. A püré, a cukor és a citromlé mennyiségét igazítsuk ízlésünkhöz.
Szervírozási tanács: Pohárban, friss gyümölccsel kínáljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: joghurt
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.