joghurt variációk

Hozzávalók (1 literes készülékhez)

400 ml sűrű tejszín

500 ml joghurt

10 ml gyümölcspüré

(pl. eper, málna vagy kevert bogyósgyümölcs-püré).

cukor ízlés szerint

citromlé ízlés szerint

Elkészítés:

Minden hozzávalót öntsünk az 1 L-es szifonba. Ha a püré gyümölcsdarabokat tartalmaz, használjunk szűrőt! Csavarjunk be 2 habpatront, és minden alkalommal jól rázzuk fel. A püré, a cukor és a citromlé mennyiségét igazítsuk ízlésünkhöz.

Szervírozási tanács: Pohárban, friss gyümölccsel kínáljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szifonblog.blog.hu/api/trackback/id/tr315472397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása